maanantai 18. elokuuta 2014

Minionsmaniaa!!

Minionssukkien teko jatkuu ja jatkuu. Tilauksia on satanut niin, että köyhä neulootikko kiittää! Piti tilata lisää lankaa, koska tilaussukkiin varatut langat alkoivat käymään vähiin.

Ensimmäistä kertaa tuli sitten testattua Novitan verkkokauppa. Ja ei voi kun kiittää ja kumartaa nopeasta toimituksesta. Perjantaina tilasin ja nyt maanantaina sai hakea matkahuollosta! Suosittelen kyllä vilpittömästi! En varmaan olisi itse ehtinyt täältä pikkukylästä lankakauppaan nopeemmin hakeen lankaa.

Minionssien neulominen siis jatkuu. Pahoittelen, että tämä bloggaukseni alku on vain minionssia, mutta lupaan, että teen joskus jotain muutakin ;) Kohta tarttee vähintään pipo vääntää, ettei sukat pursua korvista :D 
Alkaisihan se oleenkin jo ajankohtaista tuo joululahjojenkin neulominen. Vaikka tammikuussa alotinkin jo, on silti vielä jotain tehtävänä.

2 kommenttia:

  1. Moi :) Saako sinulta tilattua Minions villasukkia? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen sulkenut miniontehtaani, en enää mielelläni tekisi näitä sukkia enempää, pursuaa jo korvista pihalle :D Mutta kannattaa kysyä vaikka facebookin neulontaryhmistä, jos joku haluaisi tehdä :)

      Poista