torstai 3. syyskuuta 2015

Ylläripöllösukat



Olin pidemmän aikaa ihastellut Facebookissa pöllösukkia. En ollut uskaltanut tehdä, kun jotenkin ne vaikuttivat hirveen vaikeilta. Päätin tarttua härkää sarvista ja googlettaa pöllösukkien ohjeen, jolloin tajusin, kuinka helpot ne onkaan! Suuri kiitos Mimmin mietteet -blogin pitäjälle selkeästä ohjeesta!

Mieleeni välähti, että haluankin yllättää erään pöllöhullun ystäväni. Pistin ystäväni miehelle viestiä ja luettelon lankakaappini väreistä. Vastauksena tuli turkoosi. Olin säästänyt turkoosia lankaa itselleni, mutta en ollut keksinyt, mitä siitä tekisin. Mutta näissä pöllöissä se olikin ihanan raikas! Juuri oikea valinta! Ystävän mies oli onnistunut pitään tulevan yllärin salaisuutena, mikä oli hieno juttu! Normaalisti ystäväni haistaa kaiken hänen selkänsä takana vehkeilyn, onneksi ei tätä ;)


Lankana oli siis turkoosi 7 Veljestä ja puikot 3,5mm. Silmät ovat Sinellistä hankitut 8mm helmet. Ohjeesta poiketen en neulonut niitä kiinni, sillä reiät olivat liian ahtaat. En omistanut siimaa ja ohjurilanka katkesi vetovaiheessa. Päätin sitten kiinnittää ne kaksinkertaisella ompelulangalla. 

Aion tehdä itsellenikin omat pöllöt jossain välissä. Sen verran kivat nämä oli tehdä. Tosin vastaisuudessa katson tarkemmin silmähelmien reiän koon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti