sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Tuliaisia Tukholmasta



On mulla ihana mies!
Lähdettiin päivä Tukholmassa  -risteilylle. Olin hiljaa mielessäni miettinyt, että haluaisin piipahtaa lankakaupassa jos sellainen tulee vastaan, mutta en sanonut mitään ääneen.
Mies sanoi, että hänellä on mulle ylläri. Sompailtiin metrolla jonnekkin ja kun päästiin ulos metrosta, näin ekana lankakaupan. Sanoin haluavani kyseiseen kauppaan. Mies näytti kartasta merkattua kohtaa ja sanoi, että katso, mikä tuossa on merkattuna. Aloin kiljahteleen riemusta. (Helppo mutkin on saada iloiseksi.)
Harmi, kun en hoksannut nappasta kuvaa kaupasta. Pienehkö tila täynnä lankaa notkuvia hyllyjä. Kaupan pienehköstä pinta-alasta huolimatta lankaa ja valinnanvaraa oli paljon!
Tykkään kovasti Dropsin langoista, ja niitähän siellä riitti! Oli ihana päästä hiplaamaan livenä kyseisiä lankoja.
Valikoimassa oli siis paljon Dropsia, Svarta Fåretia, M&K:ta, joitakin Regian lankoja, Hjærtegarnia, HotSocksia sekä mulle tuntemattomampia Incawoolia ja jättikeriä jotain höttövillaista Himalayaa. Myös Onion lankaa löytyi. Villaa, puuvillaa, bambua...
Valikoima oli pienestä pinta-alasta huolimatta niin laaja, että valinnanvaikeus iski.
Jokainen valitsemani lankakerä on sellainen, mitä en ole aikaisemmin työstänyt. Tuttuja lankoja en vaivautunut ostaan, sillä budjettikin olisi mennyt reilusti yli. Yllättävän pieneksi maltoin saaliini jättää.
OnLine ja SvartaFåret ovat lankoja, mitä en ole koskaan vielä työstänyt. Jojobaöljyä ja aloe veraa sisältävä OnLine houkuttaa saada pian puikoille!
En malttanut ostaa puikkoja. Valikoimakin oli pieni puikkojen suhteen. Mutta laivassa vähän jo harmitti, kun en ostanut puikkoja. Sormet syyhysi päästä uusien lankojen kimppuun!
Niin ja joitakuita varmaan kiinnostaa kyseinen kauppa.
Ljungqvist Garn ja osoite Karlbergsvägen 10, 113 27 Stockholm.
Suosittelen, mikäli on menoa Tukholmaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti